Contacteer ons

Contact Persoon : Huang

Telefoonnummer : +86-13691631171

WhatsApp : +8613691631171

Free call

Navulbaar de Fietslifepo4 12V 28Ah Lithium Ion Battery With BMS van LFP E

Min. bestelaantal : Overeen te komen Prijs : Negotiable
Verpakking Details : STANDAARDverpakking Levertijd : 15-30DAYS
Betalingscondities : T/T, L/C, Western Union, Paypal en MoneyGram Levering vermogen : 1000 stukken per dag
Plaats van herkomst: China Merknaam: Benwei

Gedetailleerde informatie

Nominale Capaciteit: 28.8Ah Nominaal Voltage: 12.8V
Last Afgesneden Voltage: 14.6V Lossing Afgesneden Voltage: 10.0V
Maximum Lastenstroom: 1C Afmeting: 180*180*80mm (voor verwijzing slechts)
Hoog licht:

De Fietslifepo4 Batterij van LFP E

,

de Fietslifepo4 Batterij van 12V 28Ah E

,

het Lithium Ion Battery van 12V 28Ah

Productomschrijving

de Batterij van 12V 28Ah LiFePO4

Functioneert:

1. Meer dan 5000 cyclusduur en 5 jaar snakken waarborgtijd;

2. Meer navulbare tijd, langer leven, economische en milieubescherming;

3. Lichtgewicht en draagbaar;

4. LIFEPO4 veiliger materiaal;

5. Ingebouwde veelvoudige de veiligheidsbescherming van BMS.

Parameters:

Nominale Capaciteit

28.8Ah

Nominaal Voltage

12.8V

Last Afgesneden Voltage

14.6V

Lossing Afgesneden Voltage

10.0V

Max Charge Current

1C

Ononderbroken Lossingsstroom

0.2C

Pieklossingsstroom

3C

Werkende temperatuur

Het laden: 0℃~45℃/Discharging: -10℃~60℃

Afmeting

180*180*80mm (voor verwijzing slechts)

Gewicht

Rond 3.8kg

Iedereen weet dat de lithiumbatterijen kunnen exploderen, maar het is werkelijk moeilijk voor u om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te exploderen. Hier is wat kennis over het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer.

Wat is LiFePO4-Batterij?

De het fosfaat (LiFePO4) batterij van het lithiumijzer, ook genoemd LFP-batterij (met „LFP die“ „het fosfaat van het lithiumijzer“ betekenen), is een type van navulbare batterij, specifiek een lithium-ionenbatterij, die LiFePO4 als kathodemateriaal gebruikt. LiFePO4 hebben de batterijen enigszins lagere energiedichtheid dan het het oxyde (LiCoO2) ontwerp gemeenschappelijkere die van het lithiumkobalt in de elektronika van de consument wordt gevonden, maar bieden langere levens, betere machtsdichtheid (het tarief dat de energie van hen) aan kan worden getrokken, en zijn inherent veiliger. LiFePO4 vindt een aantal gebruik van het rollen in-voertuig en reservemacht.

Veiligheid:
Één belangrijk voordeel over andere lithium-ionenchemie is thermische en chemische stabiliteit, die batterijveiligheid verbetert. LiFePO4 is een intrinsiek veiliger kathodemateriaal dan de spinel van LiCoO2 en van het mangaan. De FePO-band is sterker dan de CoO oververhitte band, zodat wanneer misbruikt, (kortgesloten, enz.) de zuurstofatomen is veel moeilijker te verwijderen. Deze stabilisatie van de redoxenergieën helpt ook snelle ionenmigratie. Aangezien het lithium uit de kathode in een LiCoO2-cel migreert, ondergaat CoO2 niet-lineaire uitbreiding die de structurele integriteit van de cel beïnvloedt. Lithiated en unlithiated volledig staten van LiFePO4 zijn structureel gelijkaardig wat betekent dat LiFePO4-de cellen meer structureel stabiel dan LiCoO2-cellen zijn. Geen lithium blijft in de kathode van een volledig geladen LiFePO4 cel-in een LiCoO2-cel, ongeveer blijft 50% in de kathode. LiFePO4 is hoogst veerkrachtig tijdens zuurstofverlies, dat typisch in een exotherme reactie in andere lithiumcellen resulteert. Dientengevolge, zijn de het fosfaatcellen van het lithiumijzer veel moeilijker om in het geval van het mishandelen (vooral tijdens last) aan te steken hoewel om het even welke volledig geladen batterij overbelastingsenergie als hitte kan slechts verdrijven. Daarom is de mislukking van de batterij door misbruik nog mogelijk. Men aanvaardt algemeen dat de LiFePO4-batterij niet bij hoge temperaturen ontbindt. [9] het verschil tussen LFP en de LiPo-batterijcellen in de aeromodelling hobby algemeen worden gebruikt die is bijzonder opmerkelijk.

 

Voordelen van LifePO4-batterij:
1. Groene non-polluting energie, Niet-toxisch, een brede goedkope waaier van grondstoffen,
2. Cyclus met lange levensuur meer dan 2000 keer;
3. Het zonder zware metalen en milieuvriendelijk.
4. Vrij onderhoud
5. Interne BMS met volledige bescherming, de batterij heeft hoogspanningsbescherming met hogere betrouwbaarheid.
6. Geen geheugeneffect
7. De prestaties op hoge temperatuur zijn goed
9. Hoge veiligheid, geen explosie, geen brand
10. Laag self-discharge tarief, ≤3%/month

 

* De het fosfaatbatterij wordt van het lithiumijzer gekenmerkt door opmerkelijke duurzaamheid, huidige prestaties en het laden snelheid. Het heeft ook een langer leven en is een meer lichtgewichtalternatief aan lead-acid batterijen.

* LiFePO4 behouden over 80% van hun capaciteit zelfs daarna 3.000 het laden cycli en zo verstrekken zij meer dan 7 jaar van verrichting. wegens zijn laag self-discharge tarief zal de batterij voor verrichting zelfs daarna een jaar van opslag volledig klaar zijn.

* De lange levensduur batterij en de hoge duurzaamheid, het lage gewicht en de huidige parameters zijn de redenen waarom deze batterijen in vrije tijdsvoertuigen en kampeerauto's worden gebruikt, in boten en in photovoltaics die macht verstrekken aan huizen gebruikend zonnepanelen.

* De het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer zijn uitgerust met een batterijbeheersysteem BMS dat niet alleen de last en lossing van de batterij controleert maar ook de temperatuur die zo de veiligheid van verrichting verzekeren en de levensduur batterij maximaliseren.

 

Co. van de Verlichtingstechnolohgy van ShenZhenbenwei, Ltd

Het Benweibedrijf heeft vier productielijnen voor zonnebatterij, motorfietsbatterij, Elektrisch voertuigbatterij, rv-batterij en de batterij van het Motorfietsbegin. Met Inkomend materieel inspectiegebied om de materialen te testen om elke batterij te verzekeren zijn de pakken goede kwaliteit.

 

Navulbaar de Fietslifepo4 12V 28Ah Lithium Ion Battery With BMS van LFP E 0

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mike@bwelectr.com
+8613691631171
13691631171