Contacteer ons

Contact Persoon : Huang

Telefoonnummer : +86-13691631171

WhatsApp : +8613691631171

Free call
ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd

Co. van de Verlichtingstechnolohgy van ShenZhenbenwei, Ltd

  • companyPics.title
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: Benwei Aantal werknemers: 50~200
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de Verlichtingstechnolohgy van ShenZhenbenwei, Ltd

 

 

Het Benweibedrijf heeft vier productielijnen voor zonnebatterij, motorfietsbatterij, Elektrisch voertuigbatterij, rv-batterij en de batterij van het Motorfietsbegin. Met Inkomend materieel inspectiegebied om de materialen te testen om elke batterij te verzekeren zijn de pakken goede kwaliteit.

 

 

OEM/ODM de diensten

OEM/ODM de dienst, de Ontwerpdienst, aangepast beschikbaar embleem

Gelieve te bieden uw gedetailleerde eisen ten aanzien van ons beste voorstel aan, dank u!

 

Co. van Technolohgy van de Benweiverlichting, Ltd

Adres: 4de Verdieping, die 1, het Industriële Centrum van Sanhe, District 1, het Nieuwe Dorp van Baoshan, Tongsheng-Gemeenschap, Dalang-Straat, Longhua-District, Shenzhen bouwen
Naam: Benweiverlichting Technolohgy
Worktime: 9:00 - 18:30 (de tijd van Peking)
Telefoon: 13691631171 (werktijd)

 

China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Geschiedenis

Co. van de Verlichtingstechnolohgy van ShenZhenbenwei, Ltd

 

Het Benweibedrijf heeft productielijnen voor van het de batterijpak、 van Li de ionenbatterij van de de motorfietsbatterij、 rv en de batterij van het Motorfietsbegin. Met Inkomend materieel inspectiegebied om de materialen te testen om elke batterij te verzekeren zijn de pakken goede kwaliteit. Ons bedrijf werd opgericht in 2010, wordt gevestigd binnen shenzhen.

 

Onze Diensten & Sterkte:

1.Our R&D-het team, doet welk u desire.OEM en ODM welkom bent.

2.The het product heeft Ce, ISO9001-certificatie overgegaan.

3.Sample zal binnen 20-25 werkdagen worden verscheept. De massaproduktie zal in 15-20 dagen zijn. Wij zullen geschikt om de verzending te volgen en onmiddellijk u te informeren van het vertrek van de fabriek aan de aankomst van bestemming.

4.THREE de jarengarantie van alle producten, om het even welk productprobleem gelieve te koppelen zo spoedig mogelijk aan ons terug.

5.With jaren van ontwerp en ontwikkelingservaring, en een goed systeem voor kwaliteitscontrole, voorzien wij klanten van de beste de opslagoplossingen van de batterijenergie.

6.Quality eerst en de Dienst eerst is onze blijvende achtervolgingen.

 

China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Co. van de Verlichtingstechnolohgy van ShenZhenbenwei, Ltd is een professionele energieleverancier die zich op de vervaardiging, het onderzoek en de verkoop van producten van de lithium de ionenbatterij concentreren. Ons product wordt wijd toegepast op gemeenschappelijke digitale apparatenbatterij, de hoge batterij van het lossingstarief, krachtige elektrische voertuigenbatterij, lage en op hoge temperatuur de machtsopslag van de lithium ionenbatterij en hulpbatterijpak enz.

Verpakking

China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

OEM Batterijpak

 

China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

Co. van de Verlichtingstechnolohgy van ShenZhenbenwei, Ltd

Co. van de Verlichtingstechnolohgy van ShenZhenbenwei, Ltd is een professionele energieleverancier die zich op de vervaardiging, het onderzoek en de verkoop van producten van de lithium de ionenbatterij concentreren. Ons product wordt wijd toegepast op gemeenschappelijke digitale apparatenbatterij, de hoge batterij van het lossingstarief, krachtige elektrische voertuigenbatterij, lage en op hoge temperatuur de machtsopslag van de lithium ionenbatterij en hulpbatterijpak enz.

 

Onze Dienst

Ons bedrijf heeft verkoopafdeling, productieafdeling, techniekafdeling, kwaliteitsafdeling, beleidsafdeling, het kopen, de afdeling van de naverkoopdienst en financiert afdeling. Wij kunnen de coördinatie en de samenwerking tussen verschillende afdelingen voortdurend verhogen. Aldus zijn de krachtige waarborg voor de kwaliteit, de levertijd en de de verbindingenoem&odm dienst van de naverkoopdienst beschikbaar.

 

China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China ShenZhen Benwei Lighting Technolohgy Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mike@bwelectr.com
+8613691631171
13691631171